maanantai 10. syyskuuta 2012

Arvoton

Valitsin tämän hyppyrimäen alastulon osan Arvottomaksi siitä syystä, että mielestäni tällä ei ole enää mitään arvoa, kun yläosa on räjäytetty pois ja lisäksi taitaa olla puunakin arvotonta ja poltetttavaksikin kelpaamatonta, siis ongelmajätettä.

3 kommenttia:

  1. Kuvasta itsestään ei välity viesti "mikä tämä on" tai miksi se on arvoton. Vaikea kohde, tässä ei välttämättä kuvakulman vaihdoksellakaan saada viestiä katsojalle. Mielenkiintoinen kohde kyllä kuvattavaksi! Olisi ehkä kannattanut tutkia kohdetta tarkemmin eri suunnista ja miettiä valitsevaa valoa etukäteen. Nyt värit jäävät vaisuiksi, vihreä väri on sumeaa ja taivas tasaisen valkoinen. Idea hyvä, toteutukseen panostusta!

    VastaaPoista
  2. Kuva ei todellakaan ole parhaalla mahdollisella säällä otettu, eli oli hyvin hyvin harmaata ja vaikka kuinka säädin taivas oli aina yhtä ankea, valitettavasti en ehtinyt aurinkoisella säällä käymään, jolloin olisi kuvaan saanut enemmän väriä Minulla oli monia kuvia tästä hyppärimäen alastulosta eri suunnista, mutta oli todella haasteellinen kuvattava, tämän kuvan valitsin siksi, että se kuitenkin mielestäni parhaiten kuvasi sitä mistä oli kyse.

    VastaaPoista
  3. Enpä tiennyt tätä kuvatessani, että samalla kuvasin palan historiaa. Hyppyrimäki siirtyi lopullisesti historiaan eilen.

    VastaaPoista