maanantai 10. syyskuuta 2012

Arvoton.

Ajattelin sittenkin osallistua näin etänä tämänpäivän tapaamiseen.
Toivon, että jos katsotte siellä miitissä tätä kuvaa, niin kirjatte kommenteihin jotain ajatuksianne tästä.

4 kommenttia:

 1. Toisen romu on toisen aarre. Minulle tämä on aarre. Tosin kesäaikaan alkuperäistä käyttötarkoitusta ajatellen arvoton.

  VastaaPoista
 2. Itse en näe tässä kuvassa mitään arvotonta, ainakaan kuva ei siinä mielessä avaudu katsojalle ilman selitystä sen taustoista. Vaikka kuvasta löytyy ristiriita kelkan ja kesäkelin välillä, niin se ei tee mielestäni kelkasta kuitenkaan arvotonta. Ehkä jos
  kelkka olisi ollut pihamaalla kumollaan ikäänkuin "heitettynä", siitä olisi välittynyt viesti, että se on hylätty arvottomana.

  Kuvakulma on onnistunut, mutta yksi askel eteenpäin olisi tasapainottanut kuvan värejä, tuonut enemmän kontrastia, rajannut kuvasta vasemman laidan ikkunan pois ja tuonut pääkohteen enemmän esille. Tai sitten nämä olisi voinut hoitaa kuvankäsittelyllä.

  Tässä oli nyt ensivaikutelmaa kuvasta. Toivottavasti kommentteja satelee ja kuvaa arvioidaan monipuolisesti!

  VastaaPoista
 3. Minusta Sannan kuvassa on jollakin lailla kivat rauhalliset värit, kun on vain punainen virheä ja harmaa. Voisin kyllä kuvasta kuvitella löytäväni tällaisen kelkan hylättynä jostakin. Parhaat päivät ovat menneet ja sitä ei enää tarvita... Jokainen näkee niin eri tavalla. Minä tykkään tästä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää kritiikkiä Krista, kiitos!
  Mulla on sun kommenttien jälkeen muhinut mielessä, että pitäisi koettaa ottaa toinen versio tästä -ihan vain yrittää ottaa neuvosta jotain opiksi ja katsoa mitä siitä syntyy. :)

  VastaaPoista